Opiskelijakortti

TAIn opiskelijakortti

TAIn opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi TAIssa.

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen sininen (päätoimiset opiskelijat) tai vihreä (sivutoimiset opiskelijat). Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin.

Slice-opiskelijakortin käyttöönotto:

  1. Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa. Lupa tietojen siirtoon löytyy kohdasta Lomakkeet > Henkilötietolomake > Tietoni saa siirtää Slice-opiskelijakorttipalveluun. Tiedot siirtyvät vuorokauden sisällä Slicelle. 
  2. Seuraa sähköpostiisi saapuvia ohjeita opiskelijakortin valokuvan lisäystä varten. Mikäli viestiä ei kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi.
  3. Ladattuasi kuvan, saat hetken kuluttua sähköpostiisi opiskelijakorttisi aktivointikoodit. Lataa Slice.fi-sovellus omasta sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksillasi. Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi

Ongelmatilanteissa ota aina ensisijaisesti yhteys Slicen asiakaspalveluun: info@slice.fi.
Jos et saa ratkaisua ongelmaasi Slicen asiakaspalvelun kautta, käänny oman koulutalosi opintotoimiston puoleen.

 

Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry

Ohjeet Amis-opiskelijakortin tilaamiseen ja lisää tietoa liittymisestä OSKU ry:n jäseneksi löydät yhdistyksen verkkosivuilta: osku.fi/opiskelijakortti.

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry

Hankkimalla SAKKIn jäsenyyden saat itsellesi jäsenetuna opiskelijakortin eli SAKKI-kortin. Ohjeet liittymiseen löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta: sakkiry.fi/opiskelijakortti.