Sosiaali- ja terveysalan toimitilat

Tilat

Opiskelijoilta edellytetään yhteisvastuullisuutta. Poistuttaessa luokasta jokainen huolehtii omat jälkensä siistiin kuntoon, kalusteet ja opetusvälineet paikoilleen. Viimeinen poistuja sulkee ikkunat, sammuttaa valot ja lukitsee oven. Opiskelijoiden itsenäiseen opiskeluun varatut ATK-työtilat sijaitsevat 3. ja 4. kerroksessa. ATK-luokan ovi aukeaa ulko-oven koodilla. Opiskelija ei saa päästää muita sisään kortillaan tai antaa sitä muiden käyttöön.

Oppilaitoksen ulko-ovet ovat lukittu ja niistä kuljetaan arkisin klo 7-17 koodilla. Vaihtuvat koodit opiskelija saa tiedoksi Wilma-viestillä. Koodia ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Ovilla on myös puhelinnumerot, joihin soittaa jos ei ole koodia. Kaikki tilat tulee olla tyhjiä klo 22 mennessä. Kiinteistössä on tallentava videovalvonta.

Hissin käyttö

Hissin käyttö on opiskelijoille sallittu ainoastaan terveydellisistä syistä (terveydenhoitajan/lääkärin todistus).

Oppilaitoksen tilojen vapaa-ajan käyttö

Oppilaitoksessa on hyvät mahdollisuudet omaehtoiseen liikunnan harrastamiseen. Käytössä on kuntosali, kori- ja lentopallokentät ulkona sekä pingis- ja biljardipöydät.  Liikuntatilojen käyttäjillä tulee olla opiskelijakortti mukana. Liikuntatilat ovat käytettävissä päivisin omaehtoiseen liikuntaan, elleivät tilat ole varattuja opetukseen. Liikuntasalit ovat iltaisin liikuntaseurojen käytössä, paitsi liikuntakerhojen aikoihin. Kuntosali on päivittäin opiskelijoiden ja Campus Sportin yhteiskäytössä klo 6-22. Kuntosalin käyttäjien pitää käyttää kuntosalin pukuhuonetta. Kuntosaliin kulku on ulko-oven koodilla.

Pukukaapit

Opiskelijoiden käytössä on pukukaappeja. Opiskelija tarvitsee kappiin oman lukon.

Pysäköinti

Opiskelijoiden pysäköintialue on Ruiskadun puolella. Uudenmaantien puolella pysäköinti on vain henkilökunnalle. Väärin pysäköidyistä ajoneuvoista saa poliisilaitoksen toimeksiannosta sakon. Polkupyörät säilytetään pyörätelineissä. Mopot säilytetään liikuntasalin välipihalla merkityllä alueella. Ajoväylien tulee jäädä vapaaksi huoltoajoa ja tarvittaessa hälytysajoneuvoa varten. Pihan ja kiinteistön hoidon vuoksi pyöriä ei voi säilyttää nurmikoilla, eikä talon seinustoilla. Naapurisovun säilyttämiseksi koululle tultaessa ja poistuttaessa käytetään yleisiä kulkuteitä. Naapuritalojen pihojen käyttäminen läpikulkuun on kielletty. Alueen roskaaminen on kielletty ja siivoamme itse aiheuttamamme sotkun.