Yrityskumppanuudet

Turun ammatti-instituutti haluaa olla mukana edistämässä Varsinais-Suomen yritysten kilpailukykyä ja työntekijöiden osaamista. Pyrimme löytämään yhdessä ratkaisuja, jotka palvelevat yritysten kehitystavoitteita. 

Turun ammatti-instituutti on seudun merkittävä koulutuksen järjestäjä ja tarjonnassamme on laaja valikoima erilaisia työelämän tarpeisiin vastaavia koulutuksia.

Yrityskumppanuuden kautta kehitämme oppilaitoksen toimintaa vastaamaan paremmin työelämän tarpeita. 

Kiinnostuitko kumppanuudesta, ota yhteyttä:

Ohjaus ja valmentava koulutus

Ravintola-, catering- ja matkailuala

Muoti-, kauneus-, elintarvike- ja puhdistusala

Sähkö- ja automaatioala, laboratorio- ja prosessiteollisuusala

Tieto- ja viestintätekniikka ja media-ala

Rakennus ja infra ja logistiikka

Kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka sekä ajoneuvoala

Liiketalous, handel och data

Sosiaali- ja terveysala

Yrittäjän oppisopimus ja oppisopimuksella työntekijä yritykseesi

Yrittäjä voi suorittaa oppisopimuskoulutuksen omassa yrityksessään. Yrittäjän tulee olla päätoiminen yrittäjä ja maksaa YEL-maksua. Tällöin oppisopimus perustuu koulutuksen järjestäjän (oppisopimustoimisto) ja yrittäjän väliseen sopimukseen. Omassa yrityksessä voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.

Oppisopimus on hyvä tapa rekrytoida ja kouluttaa henkilöstöä. Opiskelu toteutetaan pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Turun TAITO-koulutus Oy

Turun TAITO-koulutus Oy on Turun ammatti-instituutin ja Turun AKK:n omistama koulutusyhtiö. Olemme yritysten asiakaslähtöinen kumppani rekry- ja täydennyskoulutuksissa. Kokoamme yhteen parhaat kouluttajat toteuttamaan Sinun osaamistarpeittesi mukaisiin koulutuksiin. Teemme yhteistyötä ELY-keskuksen kanssa ja autamme Sinua myös löytämään rahoitusta koulutushankkeisiisi.

Yhteystietoja: