Yritysyhteistyö

Opiskelija yritykseesi

Turun ammatti-instituutti tekee yhteistyötä tuhansien työpaikkojen kanssa. Työssäoppiminen on ponnahduslauta kesätyöhön ja työmarkkinoille. 

Työelämässä oppiminen on ammatillisten tutkintojen perusteiden mukaista työpaikoilla käytännön työtehtävien yhteydessä tapahtuvaa oppimista.

Työpaikkaohjaajien koulutus

Varsinais-Suomessa järjestetään työpaikkaohjaajakoulutusta useissa eri oppilaitoksissa. Koulutus on osallistujille ilmaista. Lisätietoja koulutusten ajankohdista:

Yrittäjän oppisopimus ja oppisopimuksella työntekijä yritykseesi

Yrittäjä voi suorittaa oppisopimuskoulutuksen omassa yrityksessään. Yrittäjän tulee olla päätoiminen yrittäjä ja maksaa YEL-maksua. Tällöin oppisopimus perustuu koulutuksen järjestäjän (oppisopimustoimisto) ja yrittäjän väliseen sopimukseen. Omassa yrityksessä voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.

Oppisopimus on hyvä tapa rekrytoida ja kouluttaa henkilöstöä. Opiskelu toteutetaan pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Rekrytointipalvelut

Turun ammatti-instituutti käyttää Amisrekry- ja Amisharjoittelu -palveluita. Tutustu palveluihin ja ilmoita avoinna olevista työ- tai harjoittelupaikoista opiskelijoille niiden kautta.

Turun ammatti-instituutin palvelut yrityksille:

 

Yhteystietoja: