Yritysyhteistyö Turun ammatti-instituutissa

Työssäoppija yritykseesi

Turun ammatti-instituutti tekee yhteistyötä tuhansien työpaikkojen kanssa. TAIssa on vuosittain noin 3000 työssäoppijaa. Työssäoppiminen on ponnahduslauta kesätyöhön ja työmarkkinoille. Suuri osa opiskelijoistamme työllistyy työssäoppimispaikkaansa valmiina ammattiosaajina.

Työssäoppiminen on ammatillisten tutkintojen perusteiden mukaista työpaikoilla käytännön työtehtävien yhteydessä tapahtuvaa oppimista.

Työpaikkaohjaajien koulutus

Varsinais-Suomessa järjestetään työpaikkaohjaajakoulutusta useissa eri oppilaitoksissa. Koulutus on osallistujille ilmaista. Lisätietoja koulutusten ajankohdista:

Yrittäjän oppisopimus ja oppisopimuksella työntekijä yritykseesi

Yrittäjä voi suorittaa oppisopimuskoulutuksen omassa yrityksessään. Yrittäjän tulee olla päätoiminen yrittäjä ja maksaa YEL-maksua. Tällöin oppisopimus perustuu koulutuksen järjestäjän (oppisopimustoimisto) ja yrittäjän väliseen sopimukseen. Omassa yrityksessä voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.

Oppisopimus on hyvä tapa rekrytoida ja kouluttaa henkilöstöä. Opiskelu toteutetaan pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Rekrytointipalvelut

Turun ammatti-instituutti käyttää Amisrekry- ja Amisharjoittelu -palveluita. Tutustu palveluihin ja ilmoita avoinna olevista työ- tai harjoittelupaikoista opiskelijoille niiden kautta.

Turun ammatti-instituutin palvelut yrityksille:

 

Yhteystietoja: