Oppimisympäristössä voi harjoitella esimerkiksi raskaankaluston kuljetuksia pelien muodossa.

Turun ammatti-instituutin Peltolan koulutaloon on kehitetty Osuva ohjaus -hankkeen avulla oppimisympäristö, jossa esimerkiksi ensimmäisen vuoden opiskelijat voivat harjoitella raskaankaluston kuljetuksia virtuaalisessa maailmassa pelien muodossa. Laitetta on käytetty myös peruskouluille suunnatuissa alan esittelytilaisuuksissa.

 – Hienoa työtä! Onnittelut ja kiitokset kaikille suunnittelutyössä mukana olleille henkilöille, iloitsee palvelualuejohtaja Hannu Immonen. Tämä on pedagoginen ratkaisu, joka tukee oivallisesti strategisia linjauksia kehitettäessä digitaalisia oppimisympäristöjä.  Kun tämä tapahtuu vielä yhdessä yrityselämän kanssa, tekee se asiasta vielä hienomman. Koulutusalalla, joka vaatii yleensä melko kalliita investointeja, tämäntyyppiset ratkaisut ovat myös taloudellisesti erittäin järkeviä, iloitsee Immonen.

 

Kuva: Logistiikka-alan opiskelijat Artturi Toivonen ja Elmeri Helmiö olivat innolla kehittämässä oppimisympäristöä. Opettajat Miska Kanervo ja Risto Rinne palkitsivat heidät hyvästä työstä Scanian lahjoittamilla takeilla. Takit luovutettiin tiistaina Peltolan auto-osaton työsalissa.

Puheet

Hankkeen vetäjän puhe:

Koulutuspäällikön puhe:

Rehtorin puhe:

Onnittelut kaikille projektissa mukana olleille!