Turun ammatti-instituutin Lemminkäisenkadun yksikössä on avattu yrittäjyyden oppimisympäristö Wisio. Wisiossa on muuntuvien yrittäjyyden valmennustilojen lisäksi kahvila, ompelushoppi, kauneudenhoitoalan hyvinvointikeskus sekä lastenhoitoa tarjoava tila.

Wisio on uudenlainen valmennusympäristö ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, jossa voi tehdä yrittäjyyteen liittyviä projekteja, kehittää liikeideoita ja testata niitä käytännössä. Wisiota ajaa eteenpäin halu kehittyä, innostua ja rohkeus kokeilla uutta. Tiloissa voi innostua ja onnistua yrittäjyydessä.

Kuva: yrittäjyyden oppimisympäristöhuone

Tila elää niin Turun ammatti-instituutin opiskelijoille, opettajille kuin ohikulkijoille. Siellä järjestetään yrittäjyysleirejä, erilaista pop-up-toimintaa, palvelutoimintaa ja opetushenkilökunnan valmennusta. Näin tuetaan opiskelijoiden ammatillista kehittymistä ja vastataan myös ammatillisen koulutuksen reformiin, jossa jokaiselle opiskelijalle pyritään löytämään hänelle sopiva tapa tulla ammattilaiseksi. Tila mahdollistaa myös kiinteän yhteistyön Kupittaan alueen muiden innovaatiotoimijoiden, korkeakoulujen ja yritysten kanssa.

Kuva: Café Wisio

WISIO tarjoaa opiskelijatyönä:

Asiasanat: