Tuoteneuvojan monimuoto- tai oppisopimuskoulutus 5.2.2019 alkaen.

Koulutus on tarkoitettu apteekin asiakaspalvelutyötä tekeville, hyvinvointi ja kauneudenhoitoalan erikoisliikkeiden asiakaspalvelijoille, myyjille, parturi-kampaajille ja kosmetologeille. 

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalveluiden tutkinnon osan suorittaneet osaavat neuvoa asiakkaita ihon ja hiusten hoidossa sekä tuotteiden käytössä. Voit osallistua koulutukseen joko hakeutumalla monimuotokoulutukseen tai solmimalla oppisopimuksen.

Hakuaika päättyy 15.1.2019. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Hakulomakkeen perusteella kutsutaan (n. 20 hakijaa) valintatilaisuuteen ja henkilökohtaiseen haastatteluun. Valintatilaisuudet ja haastattelut pidetään torstaina 10.1.2019 ja tiistaina 22.1.2019 klo 9-15 Turun ammatti-instituutissa, Aninkaisten koulutalossa (Aninkaistenkatu 7). Tilaisuuteen lähetetään sähköpostikutsu.

Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille viikolla 3-4. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta.