OAJ valitsi Turun ammatti-instituutin rehtori Päivi Lehtisen Hyvä johtaja ja esimies -kilpailun voittajaksi.

Lehtistä kiitetään kilpailun perusteissa panostuksesta opetusalan henkilöstön työhyvinvointiin. Hän on työssään taitava pedagoginen johtaja, joka organisoi työt tasapuolisesti kaikille. Johtotehtävissään hän on oikeudenmukainen ja käsittelee työyhteisön muutokset hienosti ennakoiden. Lehtisen alaisuudessa työskentelevät työntekijät voivat aidosti vaikuttaa omaa työtään koskeviin päätöksiin. Lehtinen johtaa työyhteisön toimintaa esimerkillisesti myös ongelmatilanteissa. Muutosjohtajuus ja ratkaisukeskeinen asioiden selvittely auttavat koko yhteisöä työssäjaksamisessa. 

Rehtori Päivi Lehtinen kiittää saamastaan huomionosoituksesta. Nöyryys ja kiitollisuus koko työyhteisön osaamista ja jaksamista kohtaan ovat päällimmäiset asiat, joita Lehtinen tiivistää tuntemukseksi.

- Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että työpanos on huomioitu ja arvostan sitä suuresti, Päivi Lehtinen sanoo. 

- Olen jo opiskeluajoista alkaen ollut kiinnostunut työelämän kehittämisestä ja johtamisen erilaisista tavoista. En vain osannut vielä psykologiopintojen aikana ajatella, että olisin todella itse kehittämässä asioita, enkä vain tutkimassa niitä, Päivi muistelee. 

Tällainen tunnustus antaa lisäpotkua työarkeen myös jatkossa, sillä työtä on vielä paljon.

- Sitkeästi siis eteenpäin, toteaa Päivi.

TAIn palvelualuejohtaja Hannu Immonen onnittelee lämpimästi kollegaa:
 
- Ammatillinen koulutus on ollut suurten uudistusten keskellä jo jokin aikaa. Erityisesti muutosjohtamisen näkemystä ja kokemusta on tarvittu oppilaitoksen toiminnassa. Päivi on kehittänyt johdonmukaisesti työhyvinvointia, joka on tässä muutostilanteessa tärkeä tukipilari.  Tiimit, tiimien työntekijät sekä esimiehet ovat olleet työnohjauksessa ja nyt lähes kaksi vuotta kestänyt tiivis yhteistyö tuottaa tulosta. Laadukasta ammatillista koulutusta ja työelämäyhteistyötä pystyy tekemään vain hyvinvoiva työyhteisö. Päivi on tämän huomionosoituksensa ansainnut ja koko TAIn henkilökunta toivottaa onnea.

OAJ:n lukuvuoden 2019-2020 teemana työhyvinvointi

OAJ on nostanut erilaisia työhyvinvoinnin teemoja esille läpi lukuvuoden kestäneessä kampanjassaan. Työn tuloksena on syntynyt konkreettisia välineitä työyhteisöjen työhyvinvoinnin tueksi. Osana työhyvinvoinnin teemavuotta järjestettiin Hyvä johtaja ja esimies -kilpailu.