Turun ammatti-instituutti, Raseko, Koneteknologiakeskus ja Turun ammattikorkeakoulu järjestävät yhdessä virtuaalisen tapahtuman, jossa kuullaan alan opiskelijoiden kuulumisia, nähdään mitä laitteita Koneteknologiakeskuksella on ja mitä niillä tehdään.

Turun ammatti-instituutin paikallinen tapahtuma järjestetään Koneteknologiakeskuksessa. Pääsemme tutustumaan Koneteknologiakeskuksessa kone- ja tuotantotekniikan opiskelijan Juuso Tannisen kanssa mm. robottihitsaukseen ja CNC-koneistukseen.

Opinto-ohjaajamme Vesa Valkonen ja Maarit Vahti kertovat mm. tekniikan alan koulutuksista sekä tutustumme alan yrityksiin (Sandvik, Eskomatic Oy, Meyer Turku Oy) videoiden välityksellä.

Teknologiateollisuus toteuttaa 24.11. verkossa koulupäivän mittaisen etälähetyksen, johon sisältyy asiaa opiskelumahdollisuuksista, teknologia-alan työpaikoista ja uutisia alan yrityksistä. Lisäksi valmistelussa on virtuaalivierailu yritykseen kone- ja tuotantotekniikan esittelemiseksi.                                                            

Teknologiaa on kaikkialla ympärillämme ja teknologian parissa työskentelee monenlaisia eri alojen ammattilaisia. Tule linjoille ja ylläty!