Turun seudun virtuaaliset rekrymessut järjestetään 8.-12.3.2021 Tavata-verkostoitumisalustalla. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja osallistu.

Messujen aloituspäivänä maanantaina 8.3.2021 messuilla on työnhakuun ja uraohjaukseen liittyvää liveohjelmaa klo 9 – 18. Kahdella eri ohjelmalavalla esitellään mm. TE-palveluiden ja oppilaitosten erilaisia palveluita niin työnantajille kuin työnhakijoille. Loppuviikon (9. - 12.3.2021) ajan kävijät voivat tutustua yritysten avoimiin työpaikkoihin ja tallennettuihin video- ja esitesisältöihin sekä kohdata yritysten edustajia - kotoa käsin! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja osallistumiseen tarvitaan vain tietokone tai älypuhelin sekä verkkoyhteys.

Virtuaalisille rekrymessuille odotetaan näytteilleasettajiksi noin sataa työnantajaa mm. sosiaali- ja terveyssektorilta, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalta, teollisuudesta, varasto- ja logistiikka-alalta, rakentamisesta, kaupan, ravintola-alan ja muiden palveluiden aloilta sekä julkiselta sektorilta.

Messuilla on avoinna kokopäiväisiä ja osa-aikaisia työpaikkoja, kesätyöpaikkoja, oppisopimuspaikkoja, harjoittelupaikkoja ja koulutuspaikkoja.

Työpaikkoja tarjoavilla yrityksillä on messualustalla omat virtuaaliset osastot, joilla työnhakijat voivat tutustua yritykseen ja sen avoimiin työpaikkoihin, keskustella yrityksen edustajien kanssa ja tehdä omaa osaamistaan tunnetuksi.

Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen

Työ- tai koulutuspaikkaa etsivien ei tarvitse ilmoittautua messuille etukäteen vaan niille voi poiketa itselle sopivana aikana. Tapahtuma-alustalla kävijät pystyvät suodattamaan avoinna olevia paikkoja esimerkiksi toimialojen tai työsuhteen muodon mukaan.

Huom! Käytä mieluiten Chrome-selainta, sillä Tavatan tapaamisiin käytettävä videoneuvotteluohjelma ei tue tällä hetkellä muita selaimia. Käyttäessäsi mobiililaitetta videotapaamiseen, sinun on ladattava Jitsi Meet-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta etukäteen. Messukävijä rekisteröidy mukaan koodilla: REHFSA

Tapahtuman järjestävät Naanatalin, Raision ja Kaarinan kaupungit, Mynämäen, Liedon ja Maskun kunnat, Turun ammatti-instituutti, Varsinais-Suomen TE-palvelut sekä Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko.