Ruiskadun kampuksen pysäköinti- ja liikennejärjestelyt muuttuvat 11.8.2021 alkaen. TAIn henkilökunnan ja opiskelijoiden pysäköintipaikoille ajetaan jatkossa vain Uudenmaantien kautta.

Ruiskadun kampus on toiminut elokuusta 2020 Luolavuoren koulun alaluokkien opetustilana. Nyt lukukauden alkaessa myös Luolavuoren yläkoulun luokat  aloittavat kouluvuoden Ruiskadun kampuksen alueelle valmistuneissa elementtiväistötiloissa. Lisääntyneen oppilas-, opiskelija- ja henkilökuntamäärän vuoksi liikennejärjestelyjä on parannettu, jotta liikenne kampusalueella olisi turvallista ja sujuvaa.

TAIn opiskelijat ja henkilökunta ajavat koulutalon pysäköintialueille jatkossa Uudenmaantien kautta. Ruiskadun puolelta on 11.8.2021 alkaen kulku ainoastaan TAIn lyhytaikaiseen vierailijapysäköintiin sekä liikenne Luolavuoren kouluun.

  • TAIn opiskelijat ja henkilökunta eivät pääse opiskelija- ja henkilökuntaparkkipaikalle Ruiskatua pitkin 11.8.2021 alkaen.
  • Autolla oppilaitokseen saapuvat TAIn opiskelijat ja henkilökunta ajavat Uudenmaantie 43 liikennevaloista (Vanha Hautausmaan kohdalla) metsätien vasenta haaraa.
  • Mopolla tai moottoripyörällä saapuvat TAIn opiskelijat ja henkilökunta ajavat Uudenmaantie 43 liikennevaloista (Vanha Hautausmaan kohdalla) metsätien oikeaa haaraa.
  • TAIn henkilökunnalle tarkoitetut pysäköintipaikat on merkitty erikseen, eikä niihin saa pysäköidä ilman pysäköintilupaa.
  • Polkupyöräparkkeja on Ruiskadun varrella ja mopoparkkia vastapäätä.

Jos tuot opiskelijan tai oppilaan koululle, aja Ruiskadun puolella oleville saattopysäköintiin tarkoitetuille paikoille. Samasta osasta pysäköintialuetta löytyvät myös lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut vieraspaikat.

Huomaa, että alueella on 30 km/h nopeusrajoitus.

Bussit 7 ja 61 kulkevat Ruiskadun kampukselle. Tarkista aikataulut osoitteesta foli.fi