Tervetuloa kv-infoihin TEAMSissa 15.9. ja 17.9.2021! Kv-infoissa kerrotaan opiskelijoiden vaihto-opiskelumahdollisuuksista ja kotikansainvälisyydestä. Haku TAIn tukemiin opiskelijoiden ulkomaan työelämäjaksoihin on auki Wilmassa 13.9.-1.10.2021. Vaihtojaksot toteutetaan koronatilanteen ehdoilla.

TAIn kansainvälinen toiminta esittäytyy opiskelijoille kolmessa kv-infossa syyskuussa 2021. Kaikki opiskelijat, opettajat ja opot ovat tervetulleita linjoille kuulemaan toiminnasta ja esittämään kysymyksiä. Infoissa kuulet yleistietoa vaihtotoiminnasta ja vaihtoon hakemisesta, Erasmus+ -ohjelman vaihtoavustuksista opiskelijoille sekä kotikansainvälisyydestä.

Voit osallistua mihin tahansa infotilaisuuteen omien aikataulujesi mukaan, mutta eri koulutalojen kv-vastuuopettajat ovat paikalla vain tietyissä infoissa.

Viimeinen infotilaisuus tallennetaan. Linkki tallenteeseen laitetaan TAIn nettisivuille (Opiskelijalle - Kansainvälinen toiminta) jakoon 2 viikoksi tilaisuuden jälkeen.

Infojen ajankohdat ja linkin TEAMS-infoihin:

  • Ke 15.9. klo 9–10, linjoilla kansainvälisten asioiden koordinaattori Maria Hokkasen lisäksi Lemminkäisenkadun ja Aninkaisten kv-vastuuopet Pia Ruoho ja Sari Keskitalo
  • Ke 15.9. klo 14:30–15:30 paikalla kv-koordinaattori Maria Hokkasen lisäksi Ruiskadun yksiköstä kv-vastuuopet Sari Lappalainen (Liiketalous) ja Jaana Schneider (Sosiaali- ja terveysala)

Tervetuloa kuuntelemaan!

Haku kevään 2022 vaihtoihin on auki Wilmassa 13.9.-1.10.2021

Koronan takia vaihtoja ei ole järjestetty kevään 2020 jälkeen. Nyt avaamme opiskelijoille haun kevään 2022 ulkomaan työelämäjaksoille. Hakemus pitää täyttää Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset 13.9.–1.10.2021. Vaihdot toteutetaan koronatilanteen ehdoilla. Opiskelijalla pitää olla täysi rokoteturva voimassa, kun vaihto alkaa. Opiskelijan pitää olla vaihdon alkaessa täysi-ikäinen (18-vuotias tai vanhempi).

Opiskelija: Ennen kuin täytät hakemuksen, keskustele vaihtosuunnitelmistasi oman vastuuopettajasi kanssa.

Ohjeita hakemiseen täällä.