Olet erittäin tervetullut kuuntelemaan infoja TAIn opiskelijavaihdoista ja kansainvälisestä toiminnasta. Infoissa kerrotaan yleistietoa vaihtotoiminnasta ja vaihtoon hakemisesta, Erasmus+ -ohjelman vaihtoavustuksista opiskelijoille sekä kotikansainvälisyydestä. Samansisältöisiä infoja pidetään helmikuussa kolme, joten voit valita itsellesi sopivimman ajan. 

Avaamme Wilmassa haun ulkomaan työelämäjaksoille syksylle 2022. Haku on auki Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset 31.1.-18.2.2022. Vaihtoja toteutetaan koronatilanteen ehdoilla, ja tällä hetkellä esivaatimus on, että opiskelijalla olisi lähtiessään täysi rokoteturva voimassa. TAIn ulkomaanvaihdoissa on pääasiassa voimassa 18 vuoden ikäraja. 

Infojen ajankohdat ja linkit TEAMS-infoihin (viimeisestä infosta tulee tallenne)

  • Ke 2.2. klo 13.30–14.30, paikalla kansainvälisten asioiden koordinaattori Tiina Toivolan lisäksi Juhannuskukkulalta kv-vastuuopettaja Tuomas Martikkala
  • To 3.2. klo 12.30–13.30 linjoilla kansainvälisten asioiden koordinaattori Tiina Toivolan lisäksi Lemminkäisenkadun ja Aninkaisten kv-vastuuopettajat Pia Ruoho ja Sari Keskitalo
  • Pe 4.2 klo 12.30–13.30, paikalla kv-koordinaattori Tiina Toivolan lisäksi Ruiskadun yksiköstä kv-vastuuopettajat Sari Lappalainen (Liiketalous) ja Jaana Schneider (Sosiaali- ja terveysala)

Tervetuloa kuuntelemaan!